středa 22. února 2012

Fragment hledá autora bestselleru. Už jen týden!

Píšete? Pište! S Fragmentem. Nakladatelství Fragment hledá nové autory a hledá je rádo. Tato jejich bohulibá činnost určitě stojí za připomenutí. Nuže, autoři a autorky - připomínám.

Hledá se autor bestselleru

Nakladatelství Fragment vyhlašuje 2. ročník soutěže o nejlepší povídky
pro dospělé.

V období od 2. ledna do 29. února 2012 mohou dosud nepublikovaní autoři zasílat své příběhy o celkovém rozsahu 10 až 25 normostran. Společné téma povídek zní „O VZTAZÍCH S HUMOREM“ a text nesmí být dětskou literaturou. O pěti nejlepších autorech rozhodne hlasování široké veřejnosti a odborná novinářská porota. Vítězné povídky vydá Nakladatelství Fragment knižně.
  
Paralelně s výběrem nejlepší povídky vyhlašuje Nakladatelství Fragment také soutěž o nejhezčí obálku plánované knihy, která ponese název „O vztazích s humorem – Hledá se autor bestselleru 2012“. Zúčastnit se může kdokoliv, koho zatím grafický design neživí. Vítěze určí otevřené hlasování na webu soutěže společně s hodnocením čtyř odborníků.
  
Nová kniha bude za účasti autorů slavnostně pokřtěna Zdeňkem Svěrákem začátkem května 2012 v Paláci knih Luxor. Deset korun z každého vydaného výtisku bude zasláno na konto Paraple.

Žádné komentáře:

Okomentovat